Annelies Trädgård

Täppan jag är herre över!

Våren som kom av sig.

Publicerad 2016-04-28 14:45:00 i Blommor, Trädgård, Vår,

I söndags tänkte jag skriva ett inlägg om vilken härlig dag det varit. Massor av vårtecken i form av tulpanlökar på uppväxt, syrenknoppar, jorgubbsplantor som fått nytt liv efter vintern och även lite härligt trädgårdsarbete i form av krattning. Till inlägget hade jag tänkt bifoga en fin bild för att illustrera allt detta. Typ så här kan man tänka:
 
 
Men så blev det måndag...


...och peppen på att skriva våriga blogginlägg kom som av sig kan man säga.
Jag veeeeeeeet att det här kan hända i april, men det spelar ingen roll. Jag blir lika besviken varje år ändå! Och nu ännu mer när jag så gärna vill är att det ska torka upp så att jag kan få vara ute och greja! Nu när jag äntligen har en trädgård att greja i!

Idag ser dock himlen ut så här:
och snön har återigen töat bort så nu återkom peppen att blogga om våren. :)

Nästa vecka säger SMHI att det ska vara soligt och varmt (med relativ betydelse naturligtvis) och man får faktiskt inte ljuga så då måste det vara sant! Förhoppningsvis torkar då vår dyngsura baksida upp så att även den kan krattas och göras fin!
 
 

Om

Min profilbild

Annelie

Efter att ha anlagt gräsmatta på drygt 1500 kvadratmeter inser man att det finns tusen och en möjligheter när det kommer till att anlägga trädgård. Jag har noll förkunskaper, stora drömmar, är bekväm av mig och har mycket kort tålamod. Vackert och harmoniskt ska kombineras med en gigantisk studsmatta och sandlådelek. Den har börjat ta form, men hur det kommer att utvecklas står skrivet i stjärnorna. Det är bara att hänga med och se vart det tar vägen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela